Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada papağanla konuştuğunu görmek

Rüyada papağanla konuştuğunu görmek

Rüyada papağanla konuştuğunu görmek sıkıntılarını aşacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada papağanla konuştuğunu gördüyseniz:

  • Evinizi, işinizi, mal varlıklarınızı ya da kariyerinizi ilgilendiren konularda baskıya maruz kalabilirsiniz.

Rüyada konuşmayan papağan görmek sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada papağanın konuştuğunu görmek eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine inanılır.

Rüyada papağanla konuştuğunu görmek rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine işarettir.

Rüyada ölü papağan görmek güzel bir geleceğin yaklaşmasına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada papağan almak borçların biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına rivayet etmektedir.

Rüyada papağan yavruları görmek ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, kişisel yeteneklerini geliştireceğine işaret eder.

Rüyada iki papağan görmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, ayrılanların kavuşacağına delalettir.

Rüyada uçan papağan görmek gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments