Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sultan papağanı görmek

Rüyada sultan papağanı görmek

Rüyada sultan papağanı görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sultan papağanı gördüyseniz:

  • Kimsenin kusursuz olmadığını unutmayın.

Rüyada sultan papağanı görmek çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada emir sultan hazretlerini görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada eyüp sultanı ziyaret etmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada hürrem sultan olduğunu görmek engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada fatih sultan mehmet olmak çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada kanuni sultan süleymanuın mezarını görmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada hatice sultanı görmek bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına tabir olunur.

Rüyada emir sultanı görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments