Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada papağan yavrusu görmek

Rüyada papağan yavrusu görmek

Rüyada papağan yavrusu görmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada papağan yavrusu gördüyseniz:

  • Fırsatları değerlendirin.

Rüyada papağan ve yavrusunu görmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, hayal edilenlere ulaşılamayacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Rüyada papağan yavruları görmek çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, huzurlu günlerin geleceğine, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine işarettir.

Rüyada yavru papağan görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada papağan yavrusu görmek alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cennet papağanı görmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, doğru iş ortaklığı yapacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada papağan satın almak maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına işarettir.

Rüyada papağanın öldüğünü görmek çok üzüntü duyulacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, huzur getirecek birinin çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah papağan görmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments