Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanadı kırık papağan görmek

Rüyada kanadı kırık papağan görmek

Rüyada kanadı kırık papağan görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine delalet eder.

Rüyada kanadı kırık papağan gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili olması mümkün olan bazı ek sorumluluklar üstlenebilirsiniz.

Rüyada kanadı kırık papağan görmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, yolunun hep açık olacağına, garanti olacak makama oturacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanadı kırık güvercin görmek iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine işarettir.

Rüyada kanadı kırık beyaz güvercin görmek çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kanadı kırık kelebek görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine delalet eder.

Rüyada kanadı kırık melek görmek sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine alamet eder.

Rüyada kanadı kırık tavuk görmek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine rivayet eder.

Rüyada kanadı kırık serçe görmek ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına tabir olunur.

Rüyada kanadı kırık karga görmek zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments