Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada papağan öldüğünü görmek

Rüyada papağan öldüğünü görmek

Rüyada papağan öldüğünü görmek harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, hayalkırıklığı duyacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, parasını dikkatli harcayacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada papağan öldüğünü gördüyseniz:

  • Karşılıklı adil alışverişe inanan kişilerle bir arada olmanızda fayda var.

Rüyada papağan öldürmek çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada papağanın öldüğünü görmek zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına yorulur.

Rüyada papağan öldüğünü görmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı papağan görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada papağanla konuşmak herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, fakirleşeceğine işarettir.

Rüyada papağan ve yavrusunu görmek sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada pembe papağan görmek temize çıkacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada papağan yumurtası görmek dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments