Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada papağan sürüsü görmek

Rüyada papağan sürüsü görmek

Rüyada papağan sürüsü görmek garanti olacak bir yer edineceğine, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye işarettir.

Rüyada papağan sürüsü gördüyseniz:

  • Size yakın bir kişi veya bir iş arkadaşınızla ilişkileriniz gerilebilir.

Rüyada papağan sürüsü görmek mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, en büyük acılarının dineceğine işarettir.

Rüyada papağan kaçtığını görmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada mor papağan görmek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına delalettir.

Rüyada rengarenk papağan görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, huzurunun bozulacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada papağan kuşu görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine işaret eder.

Rüyada sultan papağanı görmek malını ve canını emniyete alacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, işinin ehli durumuna geleceğine inanılır.

Rüyada papağanın öldüğünü görmek sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oyuncak papağan görmek kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments