Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada papağanın konuştuğunu görmek

Rüyada papağanın konuştuğunu görmek

Rüyada papağanın konuştuğunu görmek nefsini terbiye etmeyi başaracağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada papağanın konuştuğunu gördüyseniz:

  • Aşırı ısrarcısınız.

Rüyada papağanla konuştuğunu görmek başına uğursuz olayların geleceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada konuşmayan papağan görmek amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada papağanın konuştuğunu görmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada papağanın ısırdığını görmek daha büyük başarılar kazandıracağına, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine tabir olunur.

Rüyada küçük papağan görmek maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına yorulmaktadır.

Rüyada papağanın kaçtığını görmek sorunların üzüntülere neden olacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada oyuncak papağan görmek verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada papağan kaçtığını görmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments