Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada papağan yemek

Rüyada papağan yemek

Rüyada papağan yemek bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına işaret eder.

Rüyada papağan yemek gördüyseniz:

  • Ya da oldukça beklenmedik veya alışılmadık yöntemler deneyerek sayılan başlıklarda ilerleme kaydedebilirsiniz.

Rüyada papağan yemek sürekli tartışacağına, dostlardan zarar görüleceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına alamet etmektedir.

Rüyada papağana yem vermek üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada papağan yumurtası görmek stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada papağan sevmek bunun da kendisini çok etkileyeceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine inanılır.

Rüyada muhabbet kuşu papağan görmek deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına rivayet eder.

Rüyada kafeste papağan görmek kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına alamet etmektedir.

Rüyada turuncu papağan görmek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, üzüleceğine, yıkılacağına, yolunun açılacağına rivayet eder.

Rüyada papağan sürüsü görmek nefsini terbiye etmeyi başaracağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments