Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada papağan muhabbet kuşu görmek

Rüyada papağan muhabbet kuşu görmek

Rüyada papağan muhabbet kuşu görmek bilincin artacağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, hayallerine kavuşacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, azalacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine işarettir.

Rüyada papağan muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Hayatınızı renklendirmeniz gerekiyor.

Rüyada muhabbet kuşu ve papağan görmek zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, iyi geçineceğine delalet etmektedir.

Rüyada papağan ve muhabbet kuşu görmek daha başarılı ve kazançlı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada papağan muhabbet kuşu görmek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına alamet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu papağan görmek çekilen zahmetin çoğalacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, hayırlı işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada papağan kuşlar görmek daha güçlü bir hale geleceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına alamet eder.

Rüyada papağan kuşu görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına işarettir.

Rüyada muhabbet kuşunun ölmesi görmek hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, imkânlarını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu ve yavrularını görmek ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinde kara geçeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments