Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada papağan beslemek

Rüyada papağan beslemek

Rüyada papağan beslemek şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, gönlünün ferahlayacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada papağan beslemek gördüyseniz:

  • Yaklaşan çok sayıda daveti, olanağı veya teklifi dikkatle değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada papağan beslemek sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, tebrik edileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada hasta papağan görmek çeşitli fırsatlar elde edeceğine, rızkın artacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada papağan balığı görmek refaha erileceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, kendisini ona adayacağına alamet eder.

Rüyada papağan konuşmak para kazanmaya başlayacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine alamet eder.

Rüyada ağaçta papağan görmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, ticarette ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada sarı papağan görmek istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine işaret eder.

Rüyada papağan yakalamaya çalışmak ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına delalettir.

Rüyada oyuncak papağan görmek aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments