Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada papağanın kaçtığını görmek

Rüyada papağanın kaçtığını görmek

Rüyada papağanın kaçtığını görmek kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, yükseleceğine, atılım yapacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine delalet eder.

Rüyada papağanın kaçtığını gördüyseniz:

  • Maddi olarak değerli bir şansı kullanabilirsiniz.

Rüyada papağanın kaçtığını görmek kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine yorulur.

Rüyada papağan kaçtığını görmek aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada papağanı eline almak bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine tabir olunur.

Rüyada konuşmayan papağan görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine tabir olunur.

Rüyada cennet papağanı görmek ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kocaman papağan görmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına inanılır.

Rüyada papağan uçurmak düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, büyük adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada papağan öpmek hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments