Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada papağan görmek

Rüyada papağan görmek

Rüyada papağan görmek uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada papağan gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz kimselere karşı büyük bir üstünlük sağlayabilirsiniz.

Rüyada papağan aldığını görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, büyük kazanç sağlanacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına işarettir.

Rüyada küçük papağan görmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada papağanı görmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi işaret etmektedir.

Rüyada mor papağan görmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada kocaman papağan görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, üzüntülü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada papağan balığı görmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, maddi zararının giderileceğine delalet eder.

Rüyada kafes içinde papağan görmek ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada papağan kafesi görmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, mali sorunlarının çözüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments