Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muhabbet kuşu ve yavrularını görmek

Rüyada muhabbet kuşu ve yavrularını görmek

Rüyada muhabbet kuşu ve yavrularını görmek kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, hayatının adeta cennete döneceğine işarettir.

Rüyada muhabbet kuşu ve yavrularını gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili ya da maddi durumunuzu sarsabilecek birsorunla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada muhabbet kuşu ve yavrularını görmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yavru muhabbet kuşu görmek eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, şifaya kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuş yavruları görmek geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Rüyada yavru muhabbet kuşları görmek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, ters giden işlerin de düzeleceğine, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada muhabbet kuşu ve yavrusunu görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine alamet eder.

Rüyada muhabbet kuşu ve yavrusu görmek daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, maddi olarak güç kazanacağına, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu yavrusu görmek çalışmaları kötüleyeceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil yavru muhabbet kuşu görmek kötü kimselerle karşılaşamayacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments