Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muhabbet kuşunun ölmesi görmek

Rüyada muhabbet kuşunun ölmesi görmek

Rüyada muhabbet kuşunun ölmesi görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuşunun ölmesi gördüyseniz:

  • Kafanızı en iyi şekilde çalıştırmalı, nerede ne zaman hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Rüyada muhabbet kuşuna yem vermek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine işarettir.

Rüyada yeşil muhabbet kuşu görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş muhabbet kuşu görmek aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada muhabbet kuşu ve civciv görmek üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada muhabbet kuşu kaçırmak girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına inanılır.

Rüyada ağaçta muhabbet kuşu görmek rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine delalettir.

Rüyada iki muhabbet kuşu görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki tane muhabbet kuşu görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments