Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada papağan kuşlar görmek

Rüyada papağan kuşlar görmek

Rüyada papağan kuşlar görmek ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada papağan kuşlar gördüyseniz:

  • Sizi sevmeyen birisi çevrenizdedir.

Rüyada papağan muhabbet kuşu görmek kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine inanılır.

Rüyada muhabbet kuşu papağan görmek zenginlik ve bolluk içinde olacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada papağan ve muhabbet kuşu görmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine inanılır.

Rüyada papağan kuşlar görmek kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, günü birlik tatillere çıkacağına, kafasını rahatlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada papağan kuşu görmek çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada muhabbet kuşu ve papağan görmek ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, şansın kaçacağına, bir ömür olacağına işaret eder.

Rüyada kedi ve papağan görmek kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, maddi anlamda çok zorlanacağına, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada papağanın konuştuğunu görmek yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments