Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada papağanı kafese koymak

Rüyada papağanı kafese koymak

Rüyada papağanı kafese koymak yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına yorulur.

Rüyada papağanı kafese koymak gördüyseniz:

  • Diplomatik davranıp, olayları en basit şekliyle ele alabilirsiniz.

Rüyada papağanı kafese koymak pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafes içinde papağan görmek ruhsal olarak etkileneceğine, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada papağan kafesi görmek çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine işaret eder.

Rüyada kafeste papağan görmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada güvercini kafese koymak hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, çok başarılı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada aslanı kafese koymak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine delalet eder.

Rüyada muhabbet kuşu kafese koymak yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, hem de hayat standartlarının yükseleceğine yorulur.

Rüyada kuşu kafese koyduğunu görmek kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments