Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafes içinde papağan görmek

Rüyada kafes içinde papağan görmek

Rüyada kafes içinde papağan görmek sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, çok güzel gelişmeler yaşanacağına, güçten ve takatten düşeceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafes içinde papağan gördüyseniz:

  • Tamamlayamayacağınız işlere talip olmamalısınız.

Rüyada kafes içinde papağan görmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına delalet etmektedir.

Rüyada kafeste papağan görmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, dertlerinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada papağan kafesi görmek alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine delalet eder.

Rüyada papağanı kafese koymak muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, az da olsa feraha çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafesin içinde yılan görmek eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, aile huzurunuzun bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafes içinde kedi görmek rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, geçim derdinin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafes içinde köpek görmek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, kalben çok rahat edileceğine, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafes içinde güvercin görmek yaşadığı darlığın son bulacağına, hanesindeki rızkın da artacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments