Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pantolon üstüne etek giymek

Rüyada pantolon üstüne etek giymek

Rüyada pantolon üstüne etek giymek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, enerjisini toplayacağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine inanılır.

Rüyada pantolon üstüne etek giymek gördüyseniz:

  • Sizi her anlamda garantide gören kişilere dikkat edin.

Rüyada pantolon üstüne etek giymek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada etek pantolon giymek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, maddi kayba uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada etek üstüne etek giymek zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pantolon üstüne pantolon giymek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada etekli pantolon görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına yorulur.

Rüyada pantolon etek görmek rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada üç etek giymek zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, ona şifa olmayacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada dar etek giymek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments