Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üç etek giymek

Rüyada üç etek giymek

Rüyada üç etek giymek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, düşmanlarının güçleneceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, ticaretin büyüyeceğine, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine rivayet eder.

Rüyada üç etek giymek gördüyseniz:

  • Para akışınıza olumlu etkisi olabilecek gelişmeler yaşanabilir veya karlı alışverişler yapabilirsiniz.

Rüyada kırmızı etek giymek atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, evlerine dünürcü geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı kısa etek giymek oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, güzel davetler alacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına işarettir.

Rüyada bordo etek giymek kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine tabir olunur.

Rüyada kocasının etek giydiğini görmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına yorulur.

Rüyada kirli etek giymek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına işarettir.

Rüyada etek üstüne etek giymek maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin etek giydiğini görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, iş hayatında değişiklik yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada krem etek giymek hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments