Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pantolon üstüne pantolon giymek

Rüyada pantolon üstüne pantolon giymek

Rüyada pantolon üstüne pantolon giymek başarılarının daim olacağına, hanesine huzurun dolacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına alamet eder.

Rüyada pantolon üstüne pantolon giymek gördüyseniz:

  • Olan biten şeyler kafanızı karıştırabilir veya karışık olayların içne girebilirsiniz.

Rüyada pantolon üstüne etek giymek sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına delalet eder.

Rüyada pantolon üstüne pantolon giymek yuva kuracağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine, garanti olacak makama oturacağına işaret eder.

Rüyada gri pantolon giydiğini görmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, yaşam sevincinin geri geleceğine işarettir.

Rüyada pembe pantolon giymek düşkün kimselerin yardımına koşacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı renk pantolon giymek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı pantolon giydiğini görmek keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, günahlara rivayet etmektedir.

Rüyada yeni bir pantolon giymek insanları hak yoluna çağıracağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada gri pantolon giymek sevinçli haberler alınacağına, kişinin rahat nefes alacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments