Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pantolon etek görmek

Rüyada pantolon etek görmek

Rüyada pantolon etek görmek çıkmaza düşeceğine, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pantolon etek gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık belli konularda atacağınız adımlar veya alacağınız kararlar üzerinde etkili olabilir veya geçmiş çalışmalarınızı hatırlatarak yol gösterebilir.

Rüyada etek pantolon giymek rakiplerini alt edeceğine, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada etekli pantolon görmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada pantolon üstüne etek giymek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, inancını bir kenara atacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pantolon etek görmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin etek giydiğini görmek şansının ve kısmetlerinin açılacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine tabir olunur.

Rüyada erkek birinin etek giydiğini görmek dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada etek çalmak aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, ağız tadının ve moralin bozulacağına işarettir.

Rüyada çiçekli etek giymek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments