Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etek pantolon giymek

Rüyada etek pantolon giymek

Rüyada etek pantolon giymek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine yorulur.

Rüyada etek pantolon giymek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde, aşk hayatınızda veya finansal başlıklı konularda risk alma ya da maceraya atılma isteğiniz artıyor.

Rüyada pantolon üstüne etek giymek sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine delalet eder.

Rüyada etek pantolon giymek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına inanılır.

Rüyada pantolon etek görmek yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada etekli pantolon görmek ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, kazanç elde edeceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına işaret eder.

Rüyada uzun etek giydiğini görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin etek giydiğini görmek eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, iyi geçiminin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil etek giydiğini görmek hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada uzun mavi etek giymek yeni ev eşyaları alınacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments