Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etek üstüne etek giymek

Rüyada etek üstüne etek giymek

Rüyada etek üstüne etek giymek yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, bereketin eksileceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada etek üstüne etek giymek gördüyseniz:

  • Ani kararlar almaktan kaçınmalısınız.

Rüyada pantolon üstüne etek giymek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, gelişmelerin olacağına delalet eder.

Rüyada etek üstüne etek giymek kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine delalettir.

Rüyada yeşil etek giydiğini görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada uzun yeşil etek giymek yarınlara bakacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine alamet eder.

Rüyada krem etek giymek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada kot etek giymek ömrünün de uzun olacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada siyah etek giymek insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada kirli etek giymek dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, ana baba sözü dinlemeye alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments