Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etekli pantolon görmek

Rüyada etekli pantolon görmek

Rüyada etekli pantolon görmek başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, sevilen bir dostu kaybetmeye tabir olunur.

Rüyada etekli pantolon gördüyseniz:

  • Duygusal konuların üzerine gitmemeniz durumunda olaylar büyüyebilir.

Rüyada etekli pantolon görmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına delalettir.

Rüyada etek pantolon giymek yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada pantolon etek görmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada pantolon üstüne etek giymek şansının ve bahtının daima açıkolacağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine yorulur.

Rüyada etek yıkamak iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada etek denemek yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine alamet eder.

Rüyada mor renk etek görmek kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı uzun etek görmek bereketin ve verimin geleceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments