Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pantolon düğmesinin koptuğunu görmek

Rüyada pantolon düğmesinin koptuğunu görmek

Rüyada pantolon düğmesinin koptuğunu görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, satışların düşeceğine, borç batağına düşeceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine alamet eder.

Rüyada pantolon düğmesinin koptuğunu gördüyseniz:

  • Huyunu az çok bildiğiniz için, onun hoşuna giden davranışlarda bulunmaya çalışın.

Rüyada pantolon düğmesinin koptuğunu görmek bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pantolon düğmesi görmek söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine alamet eder.

Rüyada başkasının düğmesini iliklemek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına yorulur.

Rüyada gömlek düğmesi iliklemek çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına işaret eder.

Rüyada düğme yutmak aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, geçim kaygısı duymayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına rivayet eder.

Rüyada düğme aramak neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine alamet eder.

Rüyada gömleğe düğme dikmek alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin düğmesini iliklemek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments