Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının düğmesini iliklemek

Rüyada başkasının düğmesini iliklemek

Rüyada başkasının düğmesini iliklemek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, alın terinin karşılığını alacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının düğmesini iliklemek gördüyseniz:

  • Evinizde size özgür alan kazandıracak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada başkasının düğmesini iliklemek o şekilde bir çözüm bulacağına, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin düğmesini iliklemek hatalı yollara gireceğine, daha temkinli ve garantici olacağına, üzüntülerinin sona ereceğine işarettir.

Rüyada gömlek düğmesi iliklemek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına işarettir.

Rüyada düğmeyi yanlış iliklemek hiç beklenmedik şeyler yapacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gömleği iliklemek dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada gömlek iliklemek kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, sevdiği insana kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ceket iliklemek büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına tabir olunur.

Rüyada tahta düğme görmek işlerini yoluna koyacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments