Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğme aramak

Rüyada düğme aramak

Rüyada düğme aramak yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, anne baba duaları alınacağına, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada düğme aramak gördüyseniz:

  • Belli konularda yeteneklerinizi ya da kendinizi keşfetmenizi engelleyen bağlardan ya da anlaşmalardan kurtulabilirsiniz.

Rüyada kol düğmesi aramak aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada düğme aramak kazancının ilk önce azalacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına delalettir.

Rüyada altın düğme görmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil düğme almak hayırla yad etmeye, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada pantolon düğmesi görmek iş hayatında zarar edileceğine, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada düğme koparmak kazalardan ve belalardan korunacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına inanılır.

Rüyada büyük düğme görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, aşık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğme koptuğunu görmek borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments