Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin düğmesini iliklemek

Rüyada birinin düğmesini iliklemek

Rüyada birinin düğmesini iliklemek rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, maddi varlığının çoğalacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine yorulur.

Rüyada birinin düğmesini iliklemek gördüyseniz:

  • Beli anlaşmalarınızın, evraklarınızın veya askıda kalmış konuların üzerinden dikkatle geçmeden ani girişimlerde bulunmamalı, ani değişikliklerden kaçınmalısınız.

Rüyada başkasının düğmesini iliklemek kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada gömlek düğmesi iliklemek çok rahat bir hayata adım atacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına inanılır.

Rüyada düğmeyi yanlış iliklemek sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin düğmesini iliklemek çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ceket iliklemek karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına inanılır.

Rüyada gömlek iliklemek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına işaret eder.

Rüyada gömleği iliklemek aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize işaret eder.

Rüyada kopmuş düğme görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, zorlanacağına, deniz aşırı işler yapılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments