Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pantolon düğmesi görmek

Rüyada pantolon düğmesi görmek

Rüyada pantolon düğmesi görmek bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, ona özlemle sarılacağına, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pantolon düğmesi gördüyseniz:

  • Rastgele veriler ortaya atılabilir ya da çıkabilir.

Rüyada pantolon düğmesi görmek hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, huzurlu ve sakin bir yaşama alamet eder.

Rüyada pantolon düğmesinin koptuğunu görmek gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, küs kimselerin barışacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğme bulmak çileli ve zorlu günler yaşayacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına yorulur.

Rüyada düğmesi kopmak yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, ticaretinin büyüyeceğine işarettir.

Rüyada düğme aramak zor günlerin yaşanacağına, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Rüyada elektrik düğmesi görmek yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına alamet eder.

Rüyada cekete düğme dikmek bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine işarettir.

Rüyada düğmenin kopması görmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments