Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömleğe düğme dikmek

Rüyada gömleğe düğme dikmek

Rüyada gömleğe düğme dikmek sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, işten yana kısmetinin kapanacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine işarettir.

Rüyada gömleğe düğme dikmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, erkeklerle yapılacak olan gurup aktivitelerine açıksınız.

Rüyada gömleğe düğme dikmek zorluklarının biteceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına alamet eder.

Rüyada ceket düğmesi dikmek işlerin hayırlı kapılar açacağına, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada cekete düğme dikmek bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına işaret eder.

Rüyada gömlek düğmesi iliklemek çok büyük sorunlar yaşanacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada gömlek düğmesi açmak hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, yenileneceğine ve can bulacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada gömlek düğmesi koparmak evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, kendine olan güvenini yitireceğine işaret eder.

Rüyada düğmenin koptuğunu görmek arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada elektrik düğmesi görmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments