Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömlek düğmesi iliklemek

Rüyada gömlek düğmesi iliklemek

Rüyada gömlek düğmesi iliklemek elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, kendisine olan özgüveninin de artacağına alamet eder.

Rüyada gömlek düğmesi iliklemek gördüyseniz:

  • Çekingenlik ya da güvensizlik önemli kayıplara sebep olabilir.

Rüyada gömlek düğmesi iliklemek aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, işlerin yoluna gideceğine, berekete ve bolluğa kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin düğmesini iliklemek laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, kafasını toparlayamayacağına rivayet eder.

Rüyada düğmeyi yanlış iliklemek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, hayırlı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının düğmesini iliklemek kazançlı bir döneme girileceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına yorulur.

Rüyada gömlek iliklemek sağlık ve şifa bulacağına, umutlarının söneceğine, yanlış yollardan döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada gömleği iliklemek uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ceket iliklemek onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada gömlek düğmesi açmak işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments