Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağına bal sürmek

Rüyada ayağına bal sürmek

Rüyada ayağına bal sürmek gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, onların başarıları ile gururlanacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine inanılır.

Rüyada ayağına bal sürmek gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneyebileceğiniz, yeni kültürler tanıyabileceğiniz veya yeni yerler görebileceğiniz fırsatlar yüzünü göstermeye başlayabilir.

Rüyada ayağa bal sürmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Rüyada ayağına bal sürmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada vucuduna bal sürmek toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada saçlara bal sürmek artık daha dikkatli davranacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, bir sebeple zorluklara düşüleceğine işarettir.

Rüyada ekmeğe bal sürmek anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekmeğe yağ ve bal sürmek maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada saça bal sürmek borçlanacağına, işini kaybedeceğine, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada balı yüzüne sürmek onlarla ayrı düşeceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments