Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pamuk ellemek

Rüyada pamuk ellemek

Rüyada pamuk ellemek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına tabir olunur.

Rüyada pamuk ellemek gördüyseniz:

  • Bazı konuların geri dönüşü harcanılan zamana veya enerjiye değmiyor olabilir.

Rüyada pamuk ellemek durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına delalettir.

Rüyada bir kadını ellemek güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek organını ellemek helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine işaret eder.

Rüyada ateşi ellemek büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, zarar etmeyeceğine, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına inanılır.

Rüyada inek boku ellemek sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın göğsüne ellemek bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, işlerinin duracağına delalet eder.

Rüyada kadın memesi ellemek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, faydalı şeyler yapacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine rivayet eder.

Rüyada insan pisliği ellemek kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments