Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan pisliği ellemek

Rüyada insan pisliği ellemek

Rüyada insan pisliği ellemek rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, rahat nefes almaya başlayacağına yorulur.

Rüyada insan pisliği ellemek gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili konularda bazı pürüzler olabilir.

Rüyada insan pisliği ellemek hayal gibi bir hayat yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına tabir olunur.

Rüyada kendi pisliğine ellemek hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada kendi pisliğini ellemek evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada insan dışkısı ellemek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada insan pisliğine basmak onları kendi gözünden bile sakınacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, hayatının yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada evde insan pisliği görmek kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına delalet eder.

Rüyada insan pisliği temizlemek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına alamet eder.

Rüyada evin içinde insan pisliği görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, maddi imkânlarının azalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments