Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş sigara paketi görmek

Rüyada boş sigara paketi görmek

Rüyada boş sigara paketi görmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, takdir toplayacak işler yapacağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, kaybettiği şeyi bulmasına tabir olunur.

Rüyada boş sigara paketi gördüyseniz:

  • Genç kimselerle bir arada bulunmanız da olasıdır.

Rüyada boş sigara paketi görmek ticaret ehli kimse olacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, satışların düşeceğine yorulur.

Rüyada dolu sigara paketi görmek sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sigara paketi bulmak parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir paket sigara görmek sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada paketle sigara görmek çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına işaret eder.

Rüyada sigara paketi saklamak kendisini eve kapatacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki paket sigara görmek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı sigara paketi görmek zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, umutlarının çoğalacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments