Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara paketi bulmak

Rüyada sigara paketi bulmak

Rüyada sigara paketi bulmak hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine tabir olunur.

Rüyada sigara paketi bulmak gördüyseniz:

  • Yeni karşılaşacağınız bazı olayların hayatınızı olumlu şekilde etkileyebilirler.

Rüyada sigara paketi bulmak tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine sigara paketi vermek adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, kendisine uğur getireceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına alamet eder.

Rüyada paket paket sigara görmek iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, iyileşeceğine, kısmet alacağına işarettir.

Rüyada paket sigara almak ortaklarla aranın bozulacağına, hak yolundan ayrılacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı sigara paketi görmek hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, her şeyin yolunda gideceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine inanılır.

Rüyada sigara paketi toplamak gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına işaret eder.

Rüyada bir paket sigara görmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına işaret eder.

Rüyada sigara paketi görmek kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments