Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden sigara paketi almak

Rüyada birinden sigara paketi almak

Rüyada birinden sigara paketi almak kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, patron koltuğuna yükseleceğine delalettir.

Rüyada birinden sigara paketi almak gördüyseniz:

  • Çabuk bir yargıya varmaktan veya belli konularda yardım önermekten kaçınmalısınız.

Rüyada paket paket sigara görmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına delalet eder.

Rüyada paket sigara almak işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine alamet eder.

Rüyada boş sigara paketi görmek zamandan da kar edeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, çektiği yokluğun unutulacağına işaret eder.

Rüyada sigara paketi vermek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi sigara paketi görmek kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sigara paketi saklamak yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, makbul olan şeylere yorulur.

Rüyada bir paket sigara görmek sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada birine sigara paketi vermek mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments