Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pahalı kol saati görmek

Rüyada pahalı kol saati görmek

Rüyada pahalı kol saati görmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, kısmetsizlik yaşayacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada pahalı kol saati gördüyseniz:

  • Olaylar veya belli bir durum sizin yararınıza bir hal alabilir.

Rüyada pahalı kol saati görmek ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada pahalı saat almak şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına alamet etmektedir.

Rüyada pahalı saat görmek ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına inanılır.

Rüyada pahalı saat takmak işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına rivayet eder.

Rüyada pahalı elbise almak rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada pahalı ayakkabı giymek kazancın yarı yarıya artacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada pahalı hediye vermek her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada pahalı araba kullanmak girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments