Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pahalı elbise almak

Rüyada pahalı elbise almak

Rüyada pahalı elbise almak şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, varolan borçların ödeneceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada pahalı elbise almak gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza neler başarabileceğinizi çok iyi biliyorsunuz.

Rüyada pahalı elbise görmek ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada pahalı elbise giymek iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına delalettir.

Rüyada pahalı elbise almak hastalıkların iyileşeceğine, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına işaret eder.

Rüyada pahalı bir şey satın almak kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, işsiz ise işe gireceğine, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada pahalı hediye vermek yenileceğine, şifa bulacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada pahalı bir şey görmek nitelik ve farklılık geleceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, kazancın düşeceğine işaret eder.

Rüyada pahalı balık görmek onun zamanını çalacağına, merdiven atlayacağına, başarılı adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada pahalı telefon görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments