Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pahalı saat almak

Rüyada pahalı saat almak

Rüyada pahalı saat almak bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, saadetinin yükseleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine delalet eder.

Rüyada pahalı saat almak gördüyseniz:

  • Maddi alanda da akılcı olmalısınız.

Rüyada pahalı saat görmek devlete hizmet etmeye, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada pahalı kol saati görmek uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada pahalı saat almak elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına delalettir.

Rüyada pahalı saat takmak çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada pahalı ekmek görmek işlerinin büyüyeceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, para sıkıntısı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pahalı gelinlik görmek aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada pahalı telefon almak tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada pahalı araba almak aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments