Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pahalı ayakkabı giymek

Rüyada pahalı ayakkabı giymek

Rüyada pahalı ayakkabı giymek maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada pahalı ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında veya otorite konumundaki kişilerle ilişkilerinizde dikkatli olmanızda fayda var.

Rüyada pahalı ayakkabı giymek sıkıntıların zamanla çözüleceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine işarettir.

Rüyada pahalı ayakkabı almak sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pahalı ayakkabı görmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada pahalı elbise giymek hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada pahalı telefon almak daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada pahalı gelinlik görmek dertlerinin dermanını bulacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada pahalı bir şey görmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddi açıdan zarara uğranacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada pahalı telefon görmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments