Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pahalı araba kullanmak

Rüyada pahalı araba kullanmak

Rüyada pahalı araba kullanmak çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada pahalı araba kullanmak gördüyseniz:

  • Hayalleriniz sınır tanımıyor.

Rüyada pahalı araba kullanmak rahat geçinerek yaşayacağına, o kişiye zararının dokunacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine işarettir.

Rüyada pahalı araba görmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına inanılır.

Rüyada pahalı araba sürmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada pahalı araba almak çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok pahalı araba görmek düştüğü zor durumdan kurtulacağına, hayırlı işlerde yer alacağına, güleceğine işarettir.

Rüyada pahalı arabaya binmek bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada pahalı çanta almak rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada pahalı parfüm görmek sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments