Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pahalı saat görmek

Rüyada pahalı saat görmek

Rüyada pahalı saat görmek atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, çok daha fazla mesai harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada pahalı saat gördüyseniz:

  • Aşırı ya da abartılı tepkiler vermek problemlere veya gelecekle ilgili belirsizliklere neden olabilir.

Rüyada pahalı kol saati görmek büyük bir rahatlama yaşayacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine inanılır.

Rüyada pahalı saat almak çalışmalarının karşılığını alacağına, hoşgörülü biri olunacağına, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına işarettir.

Rüyada pahalı saat görmek neşeleneceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine alamet eder.

Rüyada pahalı saat takmak ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada pahalı arabaya binmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine işaret eder.

Rüyada pahalı ekmek görmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına yorulmaktadır.

Rüyada pahalı eşya görmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, bereketli işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada pahalı kolye takmak ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, çok doğru bir yol tutulacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments