Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pahalı hediye vermek

Rüyada pahalı hediye vermek

Rüyada pahalı hediye vermek azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, yüksek mertebeye geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, malında azalmaya, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine inanılır.

Rüyada pahalı hediye vermek gördüyseniz:

  • Belli bir sıçrama yapmadan önce, önünüze bakmalısınız.

Rüyada pahalı bir hediye almak elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına tabir olunur.

Rüyada pahalı hediye almak karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına işaret etmektedir.

Rüyada pahalı hediye vermek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada pahalı ev görmek sorunlarını gidereceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına alamet eder.

Rüyada pahalı ayakkabı almak özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada pahalı telefon almak karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine alamet eder.

Rüyada pahalı telefon görmek el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine yorulur.

Rüyada pahalı kolye görmek art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments