Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aya yükselmek

Rüyada aya yükselmek

Rüyada aya yükselmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, maddi açıdan nefes alınacağına, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada aya yükselmek gördüyseniz:

  • Bir tür maneviyat arayışı içinde olmanız mümkündür.

Rüyada aya yükselmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, çok güzel günler ile karşılaşacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği delalet eder.

Rüyada aya yaklaşmak yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine delalettir.

Rüyada aya dokunmak yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine tabir olunur.

Rüyada aya bakarak dua etmek şansının bir ömür yaver gideceğine, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada aya gittiğini görmek kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada ayasofya görmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına alamet eder.

Rüyada aya yolculuk yapmak yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, çirkin sözler işitileceğine alamet eder.

Rüyada aya tutunmak çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments