Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aya yaklaşmak

Rüyada aya yaklaşmak

Rüyada aya yaklaşmak maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, gözyaşlarının dineceğine, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, ticarette ilerleyeceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Rüyada aya yaklaşmak gördüyseniz:

  • Küçük bir maddi sarsıntı yaşamanız olasıdır.

Rüyada aya yaklaşmak duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına işarettir.

Rüyada zinaya yaklaşmak dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadına arkadan yaklaşmak üzüleceğine, zor durumda kalacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada yıldızlara yaklaşmak kudret ve destek olacağına, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada güneşe yaklaşmak emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğe yaklaşmak sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, sabrını zorlayacağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüme yaklaşmak işbirliği içinde olacağına, tüm planların zamanında neticeleneceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzüne yaklaşmak çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments