Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aya tutunmak

Rüyada aya tutunmak

Rüyada aya tutunmak onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada aya tutunmak gördüyseniz:

  • Aranızda fazla yakınlık olmayan bir kişiyle yapacağınız görüşme şansınızı iyiye doğru döndürecek.

Rüyada aya tutunmak ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına delalet eder.

Rüyada ayasofya görmek işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, tüm keyfinin kaçacağına delalet eder.

Rüyada aya yükselmek iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine yorulur.

Rüyada aya gitmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına işaret eder.

Rüyada aya bakarak dua etmek verimli işlere gireceğine, yüküne ortak olacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aya dokunmak uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, sorunlarının günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada aya gittiğini görmek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, iyi geçiminin devam edeceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayasofya camisini görmek acı tecrübeler edineceğine, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, kısmetin açılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments