Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayasofya görmek

Rüyada ayasofya görmek

Rüyada ayasofya görmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, kendisini işine veremeyeceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, zenginliği bulacağına alamet eder.

Rüyada ayasofya gördüyseniz:

  • Maddi iniş çıkışlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada aya çıkmak yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aya yolculuk yapmak yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına işaret eder.

Rüyada aya çıktığını görmek mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, başarıların çoğalacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada aya ayak basmak akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, yoksulluğa, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine delalettir.

Rüyada ayasofya cami görmek huzurun kaçacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, çok başarılı işlerin altına imza atacağına delalet eder.

Rüyada aya gitmek keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada aya uçmak istediği noktalara geleceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayasofyauda namaz kılmak endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments