Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aya gittiğini görmek

Rüyada aya gittiğini görmek

Rüyada aya gittiğini görmek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine inanılır.

Rüyada aya gittiğini gördüyseniz:

  • Huzursuzluktan aşk hayatınız da nasibini alabilir.

Rüyada aya bakıp dua etmek baht açıklığına ve şansın döneceğine, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada aya yaklaşmak uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada aya yolculuk yapmak uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine alamet eder.

Rüyada ayasofya görmek iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada aya uçmak sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına inanılır.

Rüyada aya çıktığını görmek her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, bolluk içine olacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine tabir olunur.

Rüyada aya gitmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, kul hakkına girmeyeceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada aya yükselmek mutlu zamanlar geçireceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments