Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aya yolculuk yapmak

Rüyada aya yolculuk yapmak

Rüyada aya yolculuk yapmak girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aya yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Bildik rutininizin dışına çıkarak herkesin ilgisini çekmeniz veya merak uyandırmanız mümkün.

Rüyada aya yolculuk yapmak tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada el ayası görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada aya çıktığını görmek problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada aya bakıp dua etmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, yeni başlangıçların yapılacağına alamet eder.

Rüyada aya uçmak alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, bazı operasyonlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada aya tutunmak iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, içebileceğine, kazancının günbegün artacağına inanılır.

Rüyada aya gittiğini görmek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, çok hayırlı işlere atılacağına tabir olunur.

Rüyada aya bakarak dua etmek kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, kötü gidişe dur denileceğine, sağlığın günden güne iyiye gideceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments